"Ez már egy régebbi történet, de ma már jókat derülünk rajta."

 

Budapest, VII. kerület, Dohány utca, még a „Budapestet akkoristönkrezúzom-monnyon le” időszak előtt. Az albérlet kiosztása fantasztikus volt. A főbérlő a normális méretű lakást egyszerűen egy ajtónál lerekesztette, a hangszigetelésről nem valami sokat tudóan.

A főbérlő a normális méretű lakást egyszerűen egy ajtónál lerekesztette, a hangszigetelésről nem valami sokat tudóan.

Így a mi részünk egy nagy szoba, egy ici-pici galériás lyuk, a galéria alatt egy elszívóval ellátott konyha, és egy fürdő wc kombi, melynek szellőzése közvetlenül a lépcsőházra történt, hangosabb szellentésekkel nagyon vigyázni kellett…
 De a pláne ehhez a kedves szomszédunk volt. Aki nem mellesleg transzvesztita eladó művész(nő)-nek képzelete magát. Órákon át hallgathattuk a Madonna adaptációit, a Megasztár „hú, de égő” első válogatásainak színvonalában. Gyakorta naponta többször. De mi aránylag toleráns emberek révén nem balhéztunk. A kisfiúnk akkortájt született, úgyhogy viszonzásként gyereksírást hallgathatott.
A főbérlőnk egy csendes úriember volt, akit ha megleptünk, megijedt, stb. akkor dadogásba kezdett.  

A főbérlőnk egy csendes úriember volt, akit ha megleptünk, megijedt, stb. akkor dadogásba kezdett.

Ő persze mit sem sejtett, hogy ki lakik a másik lakásban, ami ugyancsak az ő tulajdonát képezte. Egyszer a párommal mentek át gázóra-leolvasás céljából, amikor egy hölgynek látszó fiatalember szabadkozott, hogy még nincs készen a sminkje, és ezt egy kendővel próbálta leplezni, melyet szája elé rakott. A reakció: a főbérlő érthetetlenül dadogni kezdett, ő még nem látott ilyet. Ekkor már bő 4 hónapja lakott ott a srác/lány.
A művésznőnk nevét igazából sosem akartuk megtudni. Ám a nyár, a meleg arra késztetett, hogy nyitott ablaknál aludjunk.

A művésznőnk nevét igazából sosem akartuk megtudni. Ám a nyár, a meleg arra késztetett, hogy nyitott ablaknál aludjunk.

Ekkor történt, hogy a társasága, - ami ugyancsak lányoknak öltözött fiúkból verbuválódott- elvétették az ablakot és ama felismerhető, semmivel össze nem téveszthető erőltetett magas hangon, mint a trubadúrok a középkorban, jelezni szerettek volna neki: „ Victorió, Victóóórióóó Princessszzzz” többször ismételgetve. Egy ideig csak röhögtünk, majd kiszóltunk, hogy kettővel arrébb próbálkozzanak, ha már a kapucsengőt túl modern találmánynak tartják.
 A sors iróniája, hogy a kedves szomszéd 2 hónapra külföldre utazott, lakását a barátjára/barátnőjére bízva.

Az egyik éjjel furcsa zajok jöttek át . Méghozzá egyértelmű szexuális aktus zajai.

Az egyik éjjel furcsa zajok jöttek át . Méghozzá egyértelmű szexuális aktus zajai. Ám a végkifejlet igencsak meglepő volt: kutyaugatás mely a csúcsponton kutyavonyításba csapott át. 

 

Azért hálás vagyok a sorsnak ezért. Sokat tanultam a toleranciáról, és sokat nevettünk az egészen, és azóta van egy tuti ütős sztorink, melyen mindenki fogja a hasát.

 

 

Szerző: Fricsek  2008.10.14. 10:09 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldebb.blog.hu/api/trackback/id/tr9712971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

füstölgő szomszéd 2008.10.15. 22:09:05

A szomszéd szexuális tevékenysége nem tartozik ránk, és kellemetlen, ha mégis fültanúi vagyunk. Barátaim szomszédja, egy kis budai társasházban, szerette a szexet, művelte is naponta. Magánügy. Csakhogy, a csúcson velőtrázóan sikongatott. Barátainmnak időközben gyermeke született, és a kicsinek természetesek voltak a zajok, ebbe született bele. Ám ahogy növekedett, és nyílt az értelme, kérdezgetni kezdett. Édesapja kínjában azt találta mondani, hogy egy elmebeteg néni lakik felettük. Kínos jelenet csak évekkel később következett be, amikor a nénivel egyszer összetalálkozva, a gyerek látva a tip-top nőt, csodálkozva kérdezte az apjától (persze, hogy hallótávolságon belül), hogy ez a néni az az agybajos, aki minden nap visít? Nem is tudom eldönteni, kinek lehetett kínosabb.
süti beállítások módosítása