Nekem rengeteg szomszédos történetem van, csak a legtöbb inkább tragikus mint komikus.Irja Kiwi.

Múlt karácsonykor után pl. az történt, hogy a lépcsőház önjelölt gondnoka, egy nyanya a földszintről nekem állt, hogy miattunk úszott szarban karácsonykor a lépcsőház (eldugult a szennyvízcsatorna), még pedig azért, mert én popsitörlőkendőt dobok a wc-be (csak én lehettem, mert csak nekem van kisgyerekem a házban). Hiába mondtam neki szép szóval, utána emelt hangon, majd magamból kikelve, hogy én soha nem tettem ilyet, csak hajtotta magáét, mint egy ostoba papagáj. 
Elmeséltem az incidenst a férjemnek, aki este munkából hazajövet bekopogott a matrónához, és határozott hangon megmondta neki, hogy máskor figyeljen oda, hogy beszél velem, és ne gyanúsítgassanak olyannal, amire nincs bizonyítékuk. na, erre kijött a nyanya fia, mint egy dúvad, és verekedni akart. Aztán másnap közölték, hogy feljelentenek minket, mert 20 tanújuk van rá, hogy halálosan megfenyegettük az anyját. mikor mondta nekik a férjem, hogy oké, akkor mi meg feljelentjük őket rágalmazásért, akkor kicsit visszavettek, és verekedés helyett csak azt ordítozták, hogy miattunk tart ott ez az ország, ahol tart. 

Szóval, legközelebb ne Gyurcsányt szidjátok, miattunk van minden :-)


 

Szerző: Fricsek  2008.10.15. 10:55 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldebb.blog.hu/api/trackback/id/tr55714961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2008.10.15. 12:01:17

Muáh :)) Az adó meg nem fizetése és a megélhetési munkakerülés után a legtöbb ember a fekete/szürkegazdaságban popsitörlőkendővel okoz kárt. Kutatások bizonyítják, hogy kedvenc emlegetni szokott szomszéd országainkban a popsitörlő lehúzás mintegy 9-17%-kal alacsonyabb, nem beszélve a görög szigetekről, ahol még a sima többé-kevésbé szaros papírt sem dobják a vécébe... csak a turisták :)

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.15. 12:51:47

Én ha ilyen helyzetbe kerülnék,biztos beletömném a nyanya szájába a popsitörlőt!:)
De!....csak miután kitöröltem vele a gyerekem fenekét és a Wc-n is megpróbálnám lehúzni,na ...utána tömném bele a szájába!

füstölgő szomszéd 2008.10.15. 21:50:59

Mint már írtam, csak magamban füstölgök, nem vitatkozom - általában. Egy időben összetűzésbe keveredtem az alattam lakókkal, mert etették a macskát, aki állítólag nem is volt az övék, de mégis, valamiért mindig az ő ajtajukban kuporgott. (Naná, várta a kaját.) Mikor halkan szóvá tettem a dolgot, letagadták, és én lettem a rossz, a ganéj! Azért kifogásoltam ezt, mert a cicus feljárt az emeletre, és a lábtörlőkre ürítette a finomságokat, amiket odalent kapott. Hiába kértem, ez nem szűnt meg, ők sajnálatból etették a gazdátlant, én dühösen cserélgettem a lábtörlőimet. Végül elszakadt nálam a cérna, és egy szaftosabbra sikerült nagy rakás macskasz@rt egy vödör vízzel öblítettem le, egyenesen a "feladóhoz" címezve, válogatott rigmusokkal megspékelve ténykedésemet. Igaz, ezután tényleg nem etették a cicát, az sértődötten el is költözött a szomszéd házba, de én azóta is szégyellem magam, leginkább önmagam előtt, mert úgy érzem, elvesztettem a méltóságomat.
Bogi24, szerintem kicsit toleránsabbnak kell lenni, nem azért, hogy mások lenyomjanak, hanem önmagad miatt. Úgy gondolom, nem attól van tartásod, ha durva vagy, hanem, ha sikerül ésszel bebizonyítanod az igazadat. Bár mindig akadhatnak kivételek...
süti beállítások módosítása